Geweldige tafel met ingebouwde barbecue, drankenkoeler en sfeervuur. Heerlijk aan tafel met z'n allen terwijl iedereen een lekker stukje vlees klaar maakt, je eigen drankje pakt en geniet van een gezellig vuurtje. Deze veelzijdige barbecuetafel heeft 2 barbecue-elementen, 2 drank-elementen en 2 vuurpotjes in het midden. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Het tafelblad is van steigerhout met daaronder een stalen onderstel. Gewoon een eigentijds model van hout en staal dus. Op zowel het tafelblad als het onderstel zit een beschermlaag die geschikt is voor buiten!

De prijzen zijn inclusief bezorgen. Ophalers krijgen €50 korting! 

Medium, Large, XLarge of XXLarge

 

BBQ
De tafel is voorzien van een langwerpige RVS bak met RVS afdekplaat. De RVS bak is verdeeld in drie vakken. Voor het linkse en het rechtse vak krijg je twee ‘losse’ RVS bakken waar je kolen / briketten in kan doen. Hierop liggen twee BBQ-roosters van Weber. Omdat deze RVS bakken los in de grote RVS bak staan, komt de warmte niet bij het hout. Ook kun je de twee RVS bakken makkelijk schoonmaken.

Vuur
Het middelste vak is gevuld met grind en twee RVS potjes. De potjes vul je met Bio-ethanol. Het grind vangt de warmte van de potjes op zodat de warmte niet bij het hout komt. Het vuur geeft buiten weinig warmte, het is puur sfeervuur. Het vuur brandt anderhalf uur.

Drank
Het linker en/of rechter vak vul je met ijsblokken. Vervolgens vul je de bak met allerlei soorten drank. Supergezellig om een avondje te borrelen. In de bodem zit een stop zodat je het water er makkelijk uit kan laten lopen.

 

Maten

Small € 1.200 (120x120cm, 1 element)

Medium € 1.350 (180x120cm, 2 elementen)

Large € 1.475 (240x120cm, 3 elementen)

XLarge €1.850 (300x120cm, 4 elementen)

XXLarge €2.100 (360x120cm, 5 elementen)

 

Afdekplaat

Op de foto's zie je twee RVS afdekplaten. Een grote die het gehele BBQ-element afdekt en een kleine waarmee je één van de drie 'vakken' af kan dekken. Handig om bij het barbecue-en je sausjes neer te zetten of om bijvoorbeeld een bordspel neer te leggen bij één van je gezellige avondjes!

 

Bij de tafel krijg je het volgende geleverd 

1x        Tafelblad steigerhout met beschermlaag

2x        Onderstel U of X poten staal poedercoat 

2x        BBQ-, vuur- en drank-element RVS

2x        BBQ rooster Weber      

2x        Vuurpot RVS + grind

2x        Afdekplaat RVS

En natuurlijk leveren en monteren!